Choć raz ustąpcie ptakom pierszeństwa
Niech wzlecą i odlecą
Zniewolony symbol wolności
Szara rzezcywistość
Ulica
Łaskawie porozrzucane okruszki chleba
Daleko nam do nieba
Kasiulka
Wiersz
·
1 sierpnia 2004
-
humanusCałkiem , całkiem , ale masz jedną lierówke.
-
mimickaJak na osobe w tym wieku bardzo dobrze dobrane slowa,mysl gleboka.Jestem mile roczarowana..podobalo mi sie!Tak trzymaj!