Ptaki

Kasiulka

Choć raz ustąpcie ptakom pierszeństwa
Niech wzlecą i odlecą
Zniewolony symbol wolności
Szara rzezcywistość
Ulica
Łaskawie porozrzucane okruszki chleba
Daleko nam do nieba
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 10 głosów
Kasiulka
Kasiulka
Wiersz · 1 sierpnia 2004
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    mimicka
    Jak na osobe w tym wieku bardzo dobrze dobrane slowa,mysl gleboka.Jestem mile roczarowana..podobalo mi sie!Tak trzymaj!

    · Zgłoś · 20 lat temu
  • humanus
    Całkiem , całkiem , ale masz jedną lierówke.

    · Zgłoś · 20 lat temu