Kasiulka jestes swietna,z niecierpliwoscia czekam na kolejny.Byc moze uda mi sie zalatwic Ci rubryczke w Amerykanskim wydaniu polskiej gazety "abc..."Wielu Polakow czytuje ta gazete.A,i nie przejmuj sie tymi co sie nie znaja na sztuce.Jestes mloda a Twoje dziela trudne,to nie spotykane.Pozdrawiam.
nie pojmuję, nie znam.....nie wiem