za krzyżem w lewo
doskonale pamiętam
cień przez liście
jabłoni
a może śliwy
to było
nie wiem
tylko kamienie
tylko droga
Bartek Duda
Wiersz
·
29 maja 2006
-
Andrew WigginEee, możecie mnie ochrzaniać że się na współczesnych wierszach nie znam... ale dla mnie to jednak wiersz musi mieć trochę treści, bo coś przecież trzeba ocenić nie? IMHO kolejny Pan-Wywrotkowy tekst :-P
-
Anonimowy UżytkownikKrótkie, puste, bez treści. Pan Wywrotek się kłania. :(
-
nFsi, si, Mój komentarz jest za krótki.
-
Bartek Duda@ Andrew Wiggin i Torick: ale wiecie, że Pan Wywrotek tak naprawdę nie istnieje?
-
nFNie mów tak - to moja ulubiona postać z mitologii!
-
JanekPan Wywrotek żyje i stawiam każde pieniądze, że nakopie Gronkowi.
-
Andrew WigginZależy od tego czy istotę złożoną z bitów można nazwać żywą ;-)
-
nFA istotę generującą kiepską poec\zję inteligentną =-)
-
Janusz GieruckiAutorowi całkiem nieźle udało się zatrzymać chwilę.