Když jsi v štěstí

Jaruszka

Když jsi v štěstí máš přátel mnoho,
jestliže však pravda jest, věř mi toho
neštěstí pak jestli nastane,
ze sta přítel jeden nezůstane.
Jaká víra, zlost, nevěra
vše působí zlé domnění,
že přátelstvo pro malou věc se rozdělí...
Jaruszka
Jaruszka
Wiersz · 29 maja 2006
anonim