Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Jaruszka
Na moři...
Na moři...
Jaruszka
Na širém moři loďka má se kývá
a líné ryby u dna smutek nosí
jsou jako my, když samotou se dusí
jsou jako my, každá něco skrývá...
A my, můj milý žijeme v osamění
v prázdnotě, která všechno hezké mění...
Lubię
Jaruszka
Wiersz · 30 maja 2006
×
Zgłoś obraźliwe treści