Znajomej z Ploytalay

tomekT.T

Źle zrobiłaś Joy
Na wyspie było lepiej
Trzecie piętro burdeli
Poczekalnia do piekieł
Nana Plaza Bangkok
Musisz chyba dużo pić
A wytrzymałaś już tak wiele
Życie swoje
Zmianę z "he" na "she"
Białych chujów
Z plikiem forsy
Za Twoje ciało, Joy
Starzejesz się
Każdego dnia
Cena spada
Niedługo zabraknie
Pięter w Plaza Nan
Wróć na wyspę Joy
Wróć.

Koh Samet 1999
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby+ 8 głosów
tomekT.T
tomekT.T
Wiersz · 8 czerwca 2006
anonim
  • Aspa
    piosenka na pewno piosenka:)

    · Zgłoś · 18 lat temu
  • Anonimowy Użytkownik
    midori
    wiersz a la C. Bukowski. tylko, że Bukowski to był ktoś. a ty się powtarzasz i kiepsko ci to wychodzi.

    · Zgłoś · 18 lat temu