Graffiti z Ogrodowej

Aspa


"Ala ma kota
i Andrzeja"
"Love kota Ali
jest taki puszysty
- Andrzej"
"Gazem do socjalizmu"
"Sylwek Stalone
jest dupkiem krajcowym"
"Ewa daje każdemu"
"Przebrała się miarka"
"Piję nawet ``brzozową'' ''
"Nie mogę żyć
bez tej suki - Renaty"
"Mam w dupie
małe miasteczka"
- na Ogrodowej
nawet poezja Bursy mieszka
Aspa
Aspa
Wiersz · 22 czerwca 2006
anonim
  • Jagna
    taki styl nie trafia do mnie nie trafia

    · Zgłoś · 18 lat
  • dairt
    urywki, fragmenty - ale jakie rzeczywiste...
    Może nie w tej stylistyce,
    ale lubię mocne 'sukowe' akcenty...

    'no bo ta suka mnie prowokowała'

    · Zgłoś · 18 lat
  • aiife
    troche pomieszane ale ok :)

    · Zgłoś · 18 lat
  • aiife
    troche pomieszane ale jest ok :)

    · Zgłoś · 18 lat
  • kiuu
    to powinno byc w kasyce chyba?

    · Zgłoś · 18 lat
  • Anonimowy Użytkownik
    iwa
    taki wiersz (a wogółe czy to można nazwać wierszem) sama bym napisała.
    Musisz się bardziej postarać jak chcesz się wybić dalej:(:(

    · Zgłoś · 17 lat
  • Anonimowy Użytkownik
    sobol
    kurwa umieszcze wasz jebniety wierszyk w mojej pracy maturalnej

    · Zgłoś · 17 lat