Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
franciszka
zwierciadło...
zwierciadło...
franciszka
patrzę w lustro...
oczy niebieskie nie dają zapomnieć
że wciąż tam jestem...
uwięziona w swym ciele
czy to więzienie czy wybawienie?
Lubię
franciszka
Wiersz · 5 lipca 2006
Kasia
jak wiele taka tresc moze niesc ze soba:))
kpina czy blad?
Lubię
·
Zgłoś
·
18 lat
nie wiem
Nic w tym nie widzę.
Lubię
·
Zgłoś
·
18 lat
Kasia
ja tekstu nie widze, to dopiero jest cos:))
Lubię
·
Zgłoś
·
18 lat
franciszka
przepraszam...krytyk wewnetrzny kazał usunąć poprzedni zapis...
teraz już zostanie ten
Lubię
·
Zgłoś
·
18 lat
midori
mdłe i nijakie. wpatruję się w tekst i, tak jak Domcia, nic nie widzę.
Lubię
·
Zgłoś
·
18 lat
franciszka
komentarz Domci wpisany był, gdy wiersza tu nie było...puste okno...
każdemu podoba się co innego
pozdrawiam!
Lubię
·
Zgłoś
·
18 lat
monroe
dennie (i nie rozumiem, czmeu ten cholerny koemntarz jest za krotki, po prostu denniedenniedennie, coz jeszcze mam powiedziec?)
Lubię
·
Zgłoś
·
18 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
kpina czy blad?
teraz już zostanie ten
każdemu podoba się co innego
pozdrawiam!