Jeszcze mnie nie zrywaj z gałęzi
zawiedziesz się
ugryź
a poczujesz twarde wnętrze
cierpki sen
Pod koniec lata dojrzewam
uwiodę cię
spróbuj
odnajdziesz nabrzmiałe słońce
i słodki cień
Zima całuje ziemię po stopach
spóźniłeś się
zaśnij
poszukasz mnie wiosną
gdy stopnieje śnieg
pokrzywkaa
Wiersz
·
23 lipca 2006
-
Sylwia StaśkowiakCałkiem niezły, ale czuję jakiś taki niedosyt. Chyba nie wyczerpałaś do końca tego tematu...