tatuowały trawy na plecach
uciekaj, głupia
uciekaj
lecz ona szeptała do ucha
szerzej te nogi
wyżej ta pupa
przyniosła ślina na język
goryczy
smak piwa
przepraszam
czy na łące ktoś krzyczy?
odcisnęły na skórze kamienie
piętno
za jedno nie dla mnie spojrzenie
za rękę na talii
dam wszystkich kolorów
odegrałam się
asem w rękawie
i wężem w kieszeni
tam w dali rosły
wyrzuty sumienia
Pozdrawiam
:)