Literatura

dlaczego (wiersz)

dr_hee

w życiu każdego człowieka przychodzi pora na odrobinę samokrytyki i falę pytań
dlaczego tak się czuje
że czasem nie czuje się nic
dlaczego tak się robi
że czasem nie ma co robić
dlaczego tak się mówi
że czasem się tego żałuje
dlaczego tak się układa
że czasem się wszystko wali

dlaczego tak się pogłebiasz
że czasem dosięgasz dna
dlaczego tak się poniżasz
że czasem na siebie rzygasz
dlaczego tak się upijasz
że czasem się nie pamiętasz
dlaczego tak jesteś głupi
że czasem się zastanawiasz

dlaczego tak się nie lubię
że czasem pękają lustra
dlaczego tak się prowadzę
że czasem wypadam z trasy
dlaczego tak się uginam
że czasem się łamię
dlaczego tak się nie czuję
że czasem nie jestem sobą

słaby 5 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 24 sierpnia 2000

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca