pamiętacie jak ta słowikowa
o słowika drżała?
ze zmartwienia mdleć gotowa
tak bardzo kochała
znam po latach wersję nową
dziś zmieniło się w tym gnieździe
kos pociesza słowikową
gdy pan słowik na wyjeździe.
i obawa inna dzisiaj
wśród kwiatków akacji
by pan słowik nie pomyślał
wrócić wcześniej z delegacji
mysle, ze tu sie usmiechna. :)
lekki, przyjemny w dotyku jesli o forme sie rozchodzi. tresc - biedny, zdradzony pan slowik :)
taki mily wierszyk. nie do czepiania sie. :P
pamiętacie jak ta słowikowa
o słowika drżała?
ze zmartwienia mdleć gotowa
tak bardzo kochała
dziś po latach wersja nowa
coś zmieniło się w tym gnieździe
szpak pociesza słowikową
gdy pan słowik na wyjeździe.
i obawa dzisiaj inna
wsród motylków i dewiacji
by pan słowik dwa dni wcześniej
nie powrócił z delegacji
pozdrawiam
yah
kwiatki akacji tez zostaną bo sztuczne nie są , z płatków są , jak na kwiecie takie przystało i wcale nie doczepione , tylko wyrośnięte :)
i w ogóle zostaje wszystko po mojemu i koniec kropka . O !!!!
również pozdrawiam
i ja tez się tego trzymam!
yah - :P