mało. chcę wejść po pas, po szyję. a wchodzę po kostki. dalej nie widze wykorzystania potencjału. ale skoro Ewunia jest na tak to puszczamy.
pozdrawiam
yah
tego nawet nie moge nazwac minimalizmem. braki w formie i tresci. malo, ze nie dotarl, to nawet po kostki nie weszlam. potencjalu jednak nie ujmuje, poczekam na nastepne. pozdrawiam :)
co Wy gadacie ? jak po kostki ? no jak ? lawirowac mozna po tych czterech wersach jak nie wiem , a oni po kostki.. przecież tu jest takie pole do interpretacji , że za każdym razem cos innego widać .
Mnie też ta miniatura nie przekonuje do końca, ale jest coś w niej ina pewno nie dał bym oceny "fatalny" jak to uczyniła jakaś zawistna poetycka nastka:) dla mnie niczego sobie z plusem;) pozdrawiam
pozdrawiam
yah