beznadziejna sprawa z krwioobiegiem , myslałam że wiersz nie do uratowania ale za to parowanie w koncówce mnie rozłozyło :) No i pochwała za idealne przejcie z tytułu w wersy
świetne:)
zmieniłabym tylko na:"odurza zmysły/ aż zaczną drżeć i pulsować". wtedy jest bardziej spójnie, bo ten imiesłów jakoś mi nie pasuje.całość oceniam na bdb.
pozdrawiam
yah
zmieniłabym tylko na:"odurza zmysły/ aż zaczną drżeć i pulsować". wtedy jest bardziej spójnie, bo ten imiesłów jakoś mi nie pasuje.całość oceniam na bdb.