Wydaje mi się że złamałam sie dla Ciebie,
zachciało mi się jakiegoś grzechu,
w którym moglibyśmy uczestniczyc we dwoje,
razem,
tylko my!
Teraz się wstydzę i obawiam samej siebie.
Najchętniej wycięłabym pamięci tamta mnie,
tylko że tamta ja po dziś dzień prześwituje przez moją twarz...
Wydaje mi się że złamałam się
dla Ciebie.
Zachciało mi się jakiegoś grzechu,
w którym moglibyśmy uczestniczyć,
tylko we dwoje.
Teraz się wstydzę i obawiam
samej siebie.
Najchętniej wycięłabym z pamięci
tamta mnie, tylko że tamta ja
po dziś dzień prześwituje
przez moją twarz.
Co Pani na to? Pozdrawiam
pozdrawiam
yah
standardowo nie podoba mi sie doslownosc i niedbalosc jesli chodzi o polskie literki.
pozdrawiam
a przedewszytkim moglabym sie z nim utorzsamić
M_aa