zgubione myśli
pośrodku wspomnień
potrzaskane wartości
odbite w lustrze
twarze o innych rysach
pragniesz je rozbić
a zamykasz oczy
kiedy żal przeradza się
w nienawiść
maskujesz cynicznie
dwie
trzecie szklanki
czystej
przyjemnosci
pozdrawiam
yah
pozdr.
tekst trochę poprawiłem