kuba RIPPER v2.1

kerrang

nie sięgniesz dna o skrzydłach
biegnij, w rozpaczy gub piora !
tak czesto chciałem Cię widzieć
a teraz nastała już noc

kto Ci odebrał słońce
kto pióra połamał
kto podciał skrzydła i
.. kto głosno plakał

z ostatnim pocałunkiem
w ostatnim rumieńcu i
jęku rozkoszy
wyplułem Twe serce.

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 5 głosów
kerrang
kerrang
Wiersz · 3 grudnia 2006
anonim
  • Outsider
    wypluj i wpluj oddech i niech swiezy bedzie -bo do reklamacji

    · Zgłoś · 17 lat temu
  • Outsider
    jest dobrze ....

    · Zgłoś · 17 lat temu
  • estel
    cofam o tej manipulacji naprowadzona na tytuł. kajam się.
    :)

    · Zgłoś · 17 lat temu
  • ew
    naprowadzona przez kogoś na interpretację tych wersów , czytam teraz inaczej sama sobie się dziwiąc ,że nie zaskoczyłam tytułu .

    popraw na polskie znaki i będzie wspaniale

    · Zgłoś · 17 lat temu
  • estel
    eh. można literki polskie? szkoda by taki wiersz poszedł na zmarnowanie...
    ... bo wiersz podoba mi się bardzo.
    dziwnie manipulujesz tytułem, to trochę zgrzyta.
    "nie sięgniesz dna o skrzydłach" broni całośc, a zresztą, całośc sama też walczy dzielnie. :) jak najbardziej za jestem.

    · Zgłoś · 17 lat temu