Nie musisz malować uśmiechu
na swej zmęczonej twarzy
Rozjaśniać poranków
gdy mroczne i zimne
Nie musisz ratować świata
i rozdawać chleba na ulicy
Ani osiągnięć mieć
tyle, że nikt nie zliczy
Nie wyjmuj z szuflady papierowych skrzydeł
nie potrzebujesz ich, by być aniołem
Pozdrawiam :)