10.

demencja

Nie czuję bólu
Nie czuję strachu
Nie żywię urazy
Nie żałuję
Nie odczuwam wstydu
Nie wiem czym jest odwaga
I czym szczęście
Nie ma we mnie zazdrości
Nie ma we mnie Serca
Ani żadnej rzeczy, która Jego jest.
demencja
demencja
Wiersz · 31 sierpnia 2000
anonim