Bezsen

demencja

Sufit zasłania niebo
Dziecko płacze za ścianą

Księżniczka na Ziarnku Prawdy
Nie mogę zasnąć
A mój zamek na szczycie
Zamyka świat przede mną
Błyskawicznie




Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 11 głosów
demencja
demencja
Wiersz · 31 sierpnia 2000
anonim