dotknij mnie
i tak ramieniem przyciśnij do serca
bo nie można pozwolić uciec
NAJWAŻNIEJSZEJ
a jak pojawi się wątpliwość
zapomnij mną.
siedząc w tłocznej poczekalni
czekając na swoje wyskandowane nazwisko
pewność zyskuję, że powinnam
że chcę
na tak.
pozdrawiam
yah