Wypalone ...

Katarina/ K.Klatkiewicz-Stuper

Niepoprawni z nas marzyciele.
Wychowankowie Pomarańczowej Alternatywy, Buntownicy Szarości, Słuchacze Rozgłośni ...
Rocznik robotniczej krwi na ulicach.
Wrogowie telewizji.
Miłośnicy natury i kwaśnego wina...
Dzieci Młodych Wioślarzy i Starego Perfectu.
Narkomani Miłości, Kochankowie Czułego Sexu ...

Nasz czas się skończył, nie ma już granicy pomiędzy Berlinami. Jakoś dziwnie brak miejsca na młodzieńcze idee lat 80 -tych.
Wkraczamy w nową erę.
Wkracza - MY?
Katarina/ K.Klatkiewicz-Stuper
Katarina/ K.Klatkiewicz-Stuper
Wiersz · 1 września 2000
anonim