Naturalny Słupodrzew konturzy się.
117 °E
zające
psy
motyle
nie-me
nie-sły-szą-ce
nie-ma-te-rial-ne
Kiczowate- głos z sali.
Permanentna improwizacja Słupodrzewa.
Nieksiążęca żaba bije brawo.
O. Zjadł Słupodrzew i żabę.
Bywa.
Wszyscy klaszczą.
ciekawe i już
Co do skojarzeń - dla mnie to... sejmowo wygląda. Tyle, że nie ma kogoś, kto by tę żabę wreszcie zeżarł.
Dobra, nie słuchać mnie, ja jestem pod wpływem, na dodatek w humorze cokolwiek wskazującym.
Dlatego już uciekam i za to, że mnie zainteresło - niczego sobie!