wyciągnąłeś pierwszy rękę
brutalnością zmusiłeś do tańca
wrogością obracałeś jak lalkę
wziąłeś w ramiona podstępem
zdominowałeś moje uczucia
skosztowałeś mych tajemnic
podążałam za tobą sztywna
depcząc na oślep twoje ślady
byłeś zawsze krok przede mną
szeptałeś coś bez pamięci
gdy puściłam twoją rękę
wygrałeś
27lutego2007r.
tylko tytuł jest... odpychający
wziąłeś w ramiona podstępem
zdominowałeś moje uczucia
skosztowałeś mych tajemnic
Pozdrawiam :)