Dla niego

Aleksandra

Był ksiądz i pieniądze
dla niego
Była msza i ofiara
za niego
Była trumna i kwiaty
dla niego
Były łzy i kondolencje
dla niego
Był garnitur i pochwały dla niego
Był makijaż i fryzura
dla niego
Była modlitwa i gra
dla niego...
Były auta i rodzina
jego
A gdzie była miłość
dla niego...?
Aleksandra
Aleksandra
Wiersz · 28 lutego 2007
anonim
  • ew
    myslę , że mogłaś jeszcze jakieś kilkaset wersów pociagnać sposobem co było dla niego czy za niego i również niewiele by z tego wynikało , zakończenie i tak wypadłoby retorycznie . Miałaś jakiś pomysł podsumowania wartości życia , może i niezły ale rozmieniłaś go na drobne .
    "auto " to chyba słowo mało wierszowe ..

    · Zgłoś · 17 lat