bezdomna

Inka

bezdomna...
ale cóż to znaczy?

bezdomna bez domu?
a może bez Ciebie?

dom jakich jest wiele...
dom to tylko miejsce

bez Ciebie bezdomną
będę nawet w niebie ...
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 2 głosy
Inka
Inka
Wiersz · 1 marca 2007
anonim
  • Inka
    Droga Estel a skąd myśl że to wiersz dla ukochanego? :) pozdrawiam :)

    · Zgłoś · 17 lat temu
  • estel
    to do pamiętnika ukochanego bardziej, pewnie mu się spodoba.
    za mało, zbyt prosto.
    pozdrawiam

    · Zgłoś · 17 lat temu