my?
wydaje ci się.
wytarliśmy się dawno
już wtedy jak snuliśmy baśń o nas
tamte lata przebiegły serpentyną zachwytu
pachniałeś mną. nie wiedziałeś że zapach jest
ulotny na okrągło
miłość. tak - na marginesie wykuwa błogostany
o przyszłość nie kłopocze się
zawsze stoi gotowa
zapukać w nie twoje drzwi
"o przyszłość nie kłopocze się
zawsze stoi gotowa
zapukać w nie twoje drzwi" pojechane banałem, schematem i sto tysięcy razy powtarzanym sformułowaniem. po co tak?
poczekamy co szanowna krytyka powie. :)
pozdrawiam
miłości.
txs za komenty i pozdrawiam pieknie:)))
Pozdrawiam :)
Pozdrawiam :)