Który raz
sięgasz po to co nazywasz "ulgą"?
Który raz
Wbijasz w siebie
Igłę, która niesie śmierć?
Który raz próbujesz skończyć
Z sobą i ze swoim gówno wartym
życiem....?
Który raz okłamujesz wszystkich do o koła
i siebie samego?
Który raz
Mówisz:
"Nie będę więcej, przepraszam"?
Który raz
zaczynasz wszystko od nowa
Mówiąc wcześniej
"Raz ostatni raz"?
do o koła - ciekawe. :/