„Tylko mnie kochaj”

whiteshrew

Nie myśl o czasie
Nie przejmuj się ludźmi

Kochaj tylko mnie

Całuj i tul
dniami i nocami

Zaabsorbuj sobą
każdą cząstkę
mojej świadomości

Nie wierz pustym prawdom,
koniec nie nastąpi
a miłość wykarmi się nami

Nie przejmuj się logiką
i prawdopodobieństwem
szczęśliwego życia

Na początek
po prostu mnie kochaj


Twój Pragmatyk
whiteshrew
whiteshrew
Wiersz · 2 marca 2007
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    kussi
    Skoro nie nawiązuje, to po co cudzysłów okala tytuł?

    · Zgłoś · 17 lat
  • estel
    nie nawiązuje ale narzuca się niemiłosiernie. :(
    może go trochę pozmieniać...?

    · Zgłoś · 17 lat
  • Anonimowy Użytkownik
    AGNIESZKA
    BARDZO LADNY CHOC NIE PRZEPADAM ZA BARDZO ZA RYMOWANKAMI A TEN WIERSZ MI SIE BARDZO SPODOBAL.LUBIE CZYTAC WIERSZE I PISAC ALE PISZE PRZEWZANIE O SMUTKU KTORY MAM W SRCU.POZDRAWIAM AGNIESZKA.

    · Zgłoś · 17 lat