Literatura

Dla M (wiersz)

Malutka

Zostawiłeś mi tylko piękne wspomnienia,
które na zawsze zostaną w moim sercu.
Dziękuję Ci za nie.
Dziękuję za najpiękniejszy tydzień w moim życiu
Dziękuję za spacerek
Dziękuję za rozmowy i esy
Dziękuję za to, że jesteś
Poprostu wielkie dzięki za to, że mogłam to przeżyć
i mam te wspomnienia
Chciałabym, żeby ten sen się ciągną dalej,
ale niestety wiem, żę to tylko moje marzenie
Wiem, że nigdy nie będziesz czuł tego co ja,
Wiem, że nigdy nie będziesz mnie kochał,
ale ja Ciebie bardzo kocham

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
estel
estel 7 marca 2007, 21:15
dla B
dla M
rozpieszczasz ich.
wyślij to M, a nie do poezji, bo poezją nie pachnie.
przysłano: 7 marca 2007 (historia)

Inne teksty autora

Dla Bartka
Malutka
Już nie kocham
Malutka
żyletka
Malutka
Dla B
Malutka
Chwile
Malutka

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca