Literatura

Już nie kocham (wiersz)

Malutka

LITERÓWKI
Już nie kocham
Już nie tesknie
Już nie myśle
Już nigdy nie bede Cie kochać
Ja nie nawidze
Ja nie ranie
Ja nie pamiętam
Ty kochasz inną
Ty ranisz
Ty masz pretensje
że już Ciebie nie kocham
ale to twoja wina
bo to ty nie miałeś czasu

napoczatku mowiles kocham
chociaż nie kochałeś
chociaż mnie nie znałeś

mówiłam kocham
bo myślałam,
że coś czuje
myliłam sie bardzo

nie mogłam
cie kochac bo cie
nie znam

nie znam ciebie
ty nie znasz mnie

nigdy sie nie poznamy

*dobrze*

wyśmienity 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 7 marca 2007 (historia)

Inne teksty autora

Dla Bartka
Malutka
żyletka
Malutka
Dla M
Malutka
Dla B
Malutka
Chwile
Malutka

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca