Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
isaa
myśl
myśl
isaa
myśl pączkująca w twoim umyśle,
pojawia się na wieki
niekiedy on jest jej grobem
niekiedy powiesz do mnie słowo,
a ja go nie docenię,
zato ty wydałeś na świat nowy kwiat
Lubię
isaa
Wiersz · 9 marca 2007
Kasia
ale Ty masz myśli....:)))
bo myślę jakby tu skomentować i na myśleniu się kończy.
to chyba nie jest wiersz
Lubię
·
Zgłoś
·
17 lat
estel
co znaczy "zato"??
Lubię
·
Zgłoś
·
17 lat
dagna
taaaa...nasz mózg to szafa bez dna... trafne przemyślenia:)
Lubię
·
Zgłoś
·
17 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
bo myślę jakby tu skomentować i na myśleniu się kończy.
to chyba nie jest wiersz