Ty nie znasz treści mojego smutku
Ty nie wiesz, jak słone są me łzy
Ty nie wiesz jak bardzo cię kocham
I kim dla mnie jesteś
Nic już nie ma
Nie ma nawet bólu
Cierpienia też nie ma, nie ma nic
A jednak COŚ jest
Jesteśmy my..
Toczy się sekunda po tarczy zegara,
jak toczy się Ziemia po słońca orbicie
I nie ma końca
w tej wędrówce,
Jak nie ma końca w prawdziwej miłości
princez.
Wiersz
·
10 marca 2007
-
ewbardzo banalnie , niec interesujacego w tekscie nie ma . Takie osobiste wyznania nie zakołują postronnego czytelnika .Musisz chyba poszukać tematów do pisania , czegoś ciekawszego