świat kurczy się.
jest już taki malutki.
coraz mniejszy i mniejszy.
wielkości ludzkiego serca.
zabawne...w sercu jest wszystko.
dwa przedsionki i dwie komory.
dwoje ludzi i jeden świat.
jedno życie.
czas mija...
świat się skurczył.
jestem tylko ja i ty.
wieczność wielkości ludzkiego serca.
czas mija...
świat się skurczył.
jestem tylko ja i ty" ja bym właśnie zrezygnował z tych czterech wersów, bo one nic nie wnoszą...
Ale pomysł i ujęcie tematu bardzo mi się podoba
hmmm...skoro tyle osób uważa,że powinnam troszkę powykreślać,to pewnie taka jest prawda...:)
tylko,że mój zamiar był taki,aby położyć nacisk na sam "proces kurczenia"...gdyż głównie to on mnie zainspirował
pozdrawiam serdecznie