uru
(od)chamia
myśl(i
cie)nie
letnie
zimo
owe
jesienne
wiosen nie
to co było
było, kobyło,
to jak było,
było,
ubyło
jaki koni
ec?
myśl(i cie)nie
płecha
płecha
Wiersz
·
11 marca 2007
końcówkowanie, owszem, wzorem Białoszewskiego, jest ciekawe i pewnie zawsze będzie, ale musi też jakiś sens ze sobą nieść. ja nie umiem zbudować sobie z tych urywków składnej całości...
myśl(i cie)nie w tekście chyba powinno być? jeśli nie, to ja nie widzę konsekwencji.
ale pomysł jest, a wykonanie kuleje być może tylko w moim odbiorze.
krytyko - wake up! wiosna przyszła!
pozdrawiam :)
Pozdrawiam.