[spraw]

płecha

spraw
by sprawy
sprawniej
przebiegały
mijały

myśli
natłok ich
miażdży


chore
chore myśli
paranoje-moje-twoje
płecha
płecha
Wiersz · 11 marca 2007
anonim
  • estel
    onomatopeiczne paranormalne?
    pierwsza strofa ok, w drugiej drażni mnie "ał" - zbyt to pospolite na moje oko.
    nie wiem czy to potencjał śpi, czy wypadek przy pracy, ale proponuję przerobić w jakiś sposób. taki, żeby PP się nie narzucała. :)
    i literówkę poprawić, bo sądzę, że literówka, a nie zamiar?pozdrawiam

    · Zgłoś · 17 lat
  • estel
    tudzież snl. :))


    · Zgłoś · 17 lat
  • płecha
    literówka poprawiona

    a zmieniać treści nie chcę
    tego "ał" nie usunę
    napewno

    · Zgłoś · 17 lat
  • estel
    ależ nie usuwaj, Twój wiersz, Twoje prawo.
    moje jedynie spostrzeżenia.
    :)

    · Zgłoś · 17 lat