sam

facio

wciąż jestem sam ,sam we własnej otchłani
w mym ręku nie ma nic-władzy, pieniędzy ani
nawet mojego życia, tylko ból cierpienie i strach
jednak widzę nas razem w mych najskrytszych snach
widzimy się co dzień wśród tłumu obcych nam ludzi
na wzrok się spotyka a potem odchodzisz
i znów jestem sam
facio
facio
Wiersz · 12 marca 2007
anonim
  • estel
    'na wzrok' - to się domyślam 'nasz wzrok'?

    · Zgłoś · 17 lat