Literatura

do A. (wiersz)

facio


nie wiem jak to się stało
czy wysłałem choćby ciche łkanie
że przez krain mrowie
dogoniła mnie odpowiedz
na pytanie jeszcze nie zadane
i wsparłem się na ramieniu
doświadczonym bólem który teraz noszę
skleiłem popękane serce
nadzieją i wiarą
że znów stanę
z podniesionym czołem
powiem o sobie -człowiek
że już się nie boję
kiedyś
może nie dziś
nie pojutrze
jednak w końcu się odrodzę


wyśmienity 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
estel
estel 23 marca 2007, 11:16
chyba - odpowiedź?
przysłano: 12 marca 2007 (historia)

Inne teksty autora

...
facio
sam
facio
noc
facio

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca