straszy mnie nocą pudełko zapałek
wyglądające na masowy grób
na tabliczce zapisano każde przeżycie
krótsze niż lot ćmy do ognia
coś pozostało z pożaru wyobrażenia
w które piorun trafił
jeszcze dziś widzę jak strażakom
robota pali się w rękach
Pozdrawiam :)