/ Tato, kim jest ten pan
Z agrafką w uchu? /
Pytał Grzesiu swojego prawnego opiekuna
/ To wróg narodu polskiego /
Odpowiedział z dumą biało-czerwony krawat
/ A ja też chcę takie spodnie i buty /
/ Nie, synku, tobie ogolimy głowę /
/ Tatusiu!... /
Krzyknął rozpaczliwie Grzesiu
/ Nie chcę!... /
I rozpłakał się cichutko
22.05.2006
na nie.
pozdrawiam
yah