Literatura

Chciałabym (wiersz)

angaaa

Chciałabym być kimś dla Ciebie
kimś więcej niż jestem...
Chciałabym wiedzieć, że jesteś gdzieś blisko
gdzieś przy mnie...
Pamiętać Twój uśmiech, Twe słowa,
pamiętać, nie zapomnieć już,
pamiętać do końca...
na zawsze, na wieczość.

Bo kiedy tak patrzysz na mnie to ja zapominam,
że obok jest szary świat...
Zapominam i nie chce pamiętać, że opuścisz mnie...

Chciałabym móc mówić do Ciebie tak jeszcze
chciałabym czesać Twe włosy gdy rozwieje je wiatr
pamiętać,że radość jest w nas...
Chciałabym, lecz nie wiem co jeszcze...
tak trudno jest zacząc dzień bez Ciebie...

wyśmienity– 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
estel
estel 18 marca 2007, 14:37
o nie. mydlane to takie, przesłodzone i z literówkami co każe sądzić, że nie na serio.
przysłano: 17 marca 2007 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca