Chciałabym

angaaa

Chciałabym być kimś dla Ciebie
kimś więcej niż jestem...
Chciałabym wiedzieć, że jesteś gdzieś blisko
gdzieś przy mnie...
Pamiętać Twój uśmiech, Twe słowa,
pamiętać, nie zapomnieć już,
pamiętać do końca...
na zawsze, na wieczość.

Bo kiedy tak patrzysz na mnie to ja zapominam,
że obok jest szary świat...
Zapominam i nie chce pamiętać, że opuścisz mnie...

Chciałabym móc mówić do Ciebie tak jeszcze
chciałabym czesać Twe włosy gdy rozwieje je wiatr
pamiętać,że radość jest w nas...
Chciałabym, lecz nie wiem co jeszcze...
tak trudno jest zacząc dzień bez Ciebie...
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry+ 3 głosy
angaaa
angaaa
Wiersz · 17 marca 2007
anonim
  • estel
    o nie. mydlane to takie, przesłodzone i z literówkami co każe sądzić, że nie na serio.

    · Zgłoś · 17 lat temu