x y z
byli sobie
w Tobie
na globie
xiz yiz
znak równości
bez ości
i kości
było a
mała
znacząca
istota
było miło
było
ubyło
czas płynął
płynął
upłynął
i wpłynął
stosunek się zmienił
było a
byli x y z
było xz
zniknęli
się zamknęli
i nie otworzyli
klucz wyrzucili
siebie zostawili
zapomnieli
przeminęło z czasem
niewiadoma
płecha
płecha
Wiersz
·
18 marca 2007
Roi mi się interpretacja typu poronienie , i byłoby to niezłe gdyby nie robić z tego zabawy .
pozrawiam serdecznie