mówisz, że mnie kochasz
i że nie opuścisz,
że wytrwasz i będziesz wierny mi jak pies..
na dobre i na złe,
w smutku i pogodzie,
widzę w Twoich oczach, że tak właśnie jest
całe życie razem
gdziekolwiek pójdziemy
będziesz mocno trzymał moją rękę drobną...
robiąc wszystko razem
i nigdy bez siebie..
to i tak nam przyjdzie umierać osobno...
chodzi mi o to, że banał, nie emocje, slogany nie słowa, wytarte i wyświechtane.
...całe życie razem
gdziekolwiek pójdziemy
będziesz mocno trzymał moją rękę drobną...
robiąc wszystko razem
i nigdy bez siebie..
to i tak nam przyjdzie umierać osobno...