Literatura

Seweryn Krajewski- wielka miłość (wiersz)

kamil

piosenka
Czekasz na tę jedną chwilę, e a
Serce jak szalone bije, D G
Zrozumiałem po co żyję, C a
Wiem, że czujesz to, co ja… H7 a

Ej, za krótko trwa godzina,
Niech się chwila ta zatrzyma,
Moim szczęściem chcę nakarmić,
Calutki świat, zdziwiony tak

Wielka miłość, nie wybiera,
Czy jej chcemy, nie pyta nas wcale,
Wielka miłość, wielka siła,
Zostajemy jej wierni na zawsze.

Miną lata, gwiazdy zgasną,
Fotografie w głowie zasną,
Gdy nas ludzka złość rozłączy ,
Ja i tak odnajdę cię..

Kiedy rozum każe zwątpić,
Czekaj zadrży świecy płomień,
Bo po drugiej rzeki stronie
Ja dobrze wiem, tam ogród jest…

Wielka miłość, nie wybiera,
Czy jej chcemy, nie pyta nas wcale,
Wielka miłość, wielka siła,
Zostajemy jej wierni na zawsze

dobry+ 11 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
aaaaas
aaaaas 18 maja 2007, 23:32
super piosenka prubuje ją scignąć na kompa
przysłano: 18 marca 2007 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca