Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
dynulka
Przyszlosc
Przyszlosc
dynulka
Nie patrz w tyl, nie patrz...
Nie doszukuj sie bledow w czyjejs przeszlosci,
Nie probuj zepsuc doskonalosci...
Staraj sie patrzec zawsze do przodu,
A znajdziesz to, czego szukales
To, czego tak bardzo chciales...
Lubię
dynulka
Wiersz · 18 marca 2007
×
Zgłoś obraźliwe treści