my dance

talula

Szara pustka
Której nie znam
I boję się

Gram z samą sobą
w grę o niezrozumiałych regułach
Które naginam nieskończoną ilość
na swoją korzyść
a może niekorzyść
Oceń ten tekst
talula
talula
Wiersz · 18 marca 2007
anonim
  • estel
    nie. gram w grę to masło maślane.

    · Zgłoś · 17 lat temu