Literatura

my dance (wiersz)

talula

Szara pustka
Której nie znam
I boję się

Gram z samą sobą
w grę o niezrozumiałych regułach
Które naginam nieskończoną ilość
na swoją korzyść
a może niekorzyść

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
estel
estel 23 marca 2007, 11:10
nie. gram w grę to masło maślane.
przysłano: 18 marca 2007 (historia)

Inne teksty autora

więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca