Druciana Siatka

Maria Grela

" Druciana Siatka"


Po szarej tajemniczej drucianej siatce
Brunatno-czerwony krzak winobluszczu
W tle stary dom
skrzydło żurawia
To wszystko za mym oknem,
pnie się ku wyzynom dźwig i winobluszcz.
Maria Grela
Maria Grela
Wiersz · 18 marca 2007
anonim